Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

9 850 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • REZERVACE
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

43 221 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1490-202208160415
Plocha celková 62 m²
Datum vložení 16. srpna 2022
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

REZERVACE Slunný, moderní byt 2kk (62m2) s nízkými měsíčními poplatky, komfortně prostorným parkovacím místem (XXL) v suterénu domu a sklepem (umístěným bezprostředně u parkovacího místa) v ceně, jižně orientovanou prostornou terasou s letním posezením a grilem, s mimořádnými výhledy do zeleně a na jezero, do korun mohutných stromů, umístěný v 6. nadzemním (posledním) podlaží domu v uzavřeném unikátním rezidenčním projektu Kejřův Park 2 (2014) s recepcí, 24 hodinovou bezpečnostní službou, podzemní garáží, privátním kinem, parkem s přímým vstupem do přilehlého prostranství přírodního parku Smetanka a dvou rybníků.

Úspěšný projekt Kejřův park představuje jedinečné a bezpečné bydlení uprostřed přírody a přitom snadno dostupné z centra města. Opravdu krásné místo pro celou rodinu. Kejřův Park v Praze 9 Hloubětíně je dnes již všeobecně znám jako jedno z nejpůvabnějších míst k bydlení. Jako lokalita, kde mohou Pražané toužící po příjemném a bezpečném životě obklopeném zelení najít klid k životu, opravdový domov.

Mimořádný genius loci zde navíc umocní rozsáhlý lesopark o rozloze 16 000 m2 se sítí cest i lesních pěšin a s novým moderním mobiliářem, který se nachází v bezprostřední blízkosti obytných budov a obyvatelé jej mohou využívat přímým vstupem z parku bytové rezidence.

Dispozici bytové jednotky zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na prostornou terasu, dále 1 pokoj (ložnice), koupelnu, samostatnou toaletu a vstupní halu.

Do standardu vybavení patří dřevěné podlahy, dřevěná eurookna, bezpečnostní protipožární vstupní dveře (třídy 3) a centrální vytápění. Vybavení dále zahrnuje dvě klimatizační jednotky v každé místnosti, vestavěný nábytek zhotovený na míru, sedací soupravu, kuchyňskou linku se spotřebiči Bosch a Gorenje. Na prostorné terase s výhledy do zeleně je příjemné posezení s možností umístění grilu, v letních večerech dokonale splývá s okolní zelení. Kupní cena zahrnuje parkovací místo v suterénu domu a sklep a veškeré vybavení uvedené ve fotodokumentaci.

Atraktivní lokalita s mimořádnými příležitostmi k aktivnímu využití volného času. V okolí areálu vede nová cyklostezka, která je součástí celopražské páteřní sítě. Umožňuje spojení s centrem města i ostatními částmi Prahy. Nabízí mnoho příležitostí k projížďkám na kole, bruslích nebo k procházkám s kočárkem. V oploceném a střeženém areálu, který je přístupný pouze přes recepci, je k dispozici 3D kino, minigolf, park s rybníkem, písečnou pláží a molem, hřiště, pingpongové stoly, volejbalové kurty. Veškerá občanská vybavenost včetně mateřské a základní školy, lékařských služeb či obchodů je v pěším dosahu. Zastávka tramvaje a stanice metra v pěší vzdálenosti od domu, stanice metra Hloubětín je jednu zastávku tramvají či 10 minut pěšky.

Poplatky 5 222,- (voda, ohřev vody, topení, fond oprav, parkovací místo)
Interiér 52 m2, terasa 10 m2, sklep 6,0 m2

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti) ID nemovitosti HMA1490-202208160415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti