Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 577 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena včetně provize a kompletního právního servisu
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Veronika Nüsserová

24 472 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 43 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 26450
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 43 m²
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Datum vložení před 11 dny
Plocha celková 43 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte menší byt, skvěle dostupný do centra města, s veškerou občanskou vybaveností, ale i zelení v okolí? Máme pro Vás velmi útulný byt, po právě dokončené kompletní rekonstrukci, umístěný v příjemné části Prahy 4, v kompletně zrekonstruovaném bytovém domě.
Byt 2+kk, jehož užitná plocha je 42.9 m2, je umístěný v 1. patře cihlového domu bez výtahu. Dispozičně je rozdělen na vstupní chodbu (7 m2) s výklenkem, ideálním pro umístění šatny nebo vestavné skříně, ze které se vchází do všech místností. Velký obytný pokoj (cca 20 m2) s JZ orientací a výhledem do klidné ulice Hanusova, menší pokoj s přípravou pro kuchyňský kout (10,7 m2), koupelna s moderním sprchovým koutem, toaletou a vlastním kotlem i bojlerem na teplou vodu (5,3 m2). V celém bytě použity kvalitní, moderní materiály v neutrálních barvách, plovoucí podlahy a dlažba, obložkové zárubně, velkoformátové obklady, plastová okna. Vlastní topení i ohřev vody. Nová elektřina, rozvody, stoupačky. K bytové jednotce lze přikoupit sklepní koji v suterénu domu (2.6 m2)
Dům je postaven na začátek jednosměrné ulice, s bezproblémovým parkováním, cca 5 minut chůze od stanice metra C - Pankrác. Díky podchodu jste za pár minut rovněž u kancelářských budov Brumlovky. Veškerá občanská vybavenost, v okolí je rovněž dostatek možností pro sport a relaxaci. Jedná se tedy o skvělou volbu i pro případné další pronajímání. Prohlídky jsou možné po domluvě.
Cena v sobě zahrnuje kompletní právní servis, úschovu prostředků i provizi. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme. Ev. číslo: 26450. Bližší informace Vám sdělí Mgr. Veronika Nüsserová, 775 777 749, nusserova@reality11.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (372)
small left
small right