Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

34 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 7.900 Kč vč. elektřiny a internetu + kauce + provize RK

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Balkóny Balkon, Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 4777
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 94 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný, prostorný byt 3+kk se 2 balkony o celkové ploše 94 m2 (z toho byt má 81 m2, balkony 9 m2 a 4 m2), který se nachází ve 3. patře domu z r. 2006 v atraktivní lokalitě s perfektní dostupností.
Byt je výborně dispozičně řešen a nabízí se částečně zařízen. Kuchyňská linka na míru je vybavena vestavěnými spotřebiči – indukční varná deska, elektrická a mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka a vinotéka. V obývacím pokoji, se vstupem na prostorný balkon, orientovaný do klidného vnitrobloku se vzrostlou zelení, zůstává vestavěná knihovna a TV stolek. V ložnici, se vstupem na menší balkon, jsou vestavěné skříně, manželská postel a pracovní kout. V dětském pokoji je šatní skříň. Koupelna, která prošla rekonstrukcí v roce 2021, má sprchový kout, WC, 2 umyvadla a pračku se sušičkou; druhé WC s umyvadlem je samostatné. Vstupní chodba nabízí vestavěnou skříň a věšákovou stěnu.
Podlahy jsou dřevěné a dlažby, okna dřevěná se žaluziemi, mikroventilace, dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře, vytápění – ústřední dálkové. K bytu náleží garážové stání v suterénu domu. V případě zájmu je možnost pronájmu druhého garážového stání a sklepa za 3.000 Kč měsíčně.
Jedná se o jedinečnou lokalitu Podbaba v blízkosti řeky Vltavy s veškerou infrastrukturou v místě a vynikající dostupností – zastávka tramvaje, autobusu i vlaku je cca 5 minut chůzí od domu, tramvají 3 min. k metru Dejvická. Měsíční poplatky 7.900 Kč jsou uvedeny vč. zálohy na elektřinu (1.900 Kč) a internet (500 Kč). Kauce ve výši 2 nájmů - 64.000 Kč. K dispozici od 1.8.2024.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (211)
small left
small right