Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

23 900 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + zálohy 4544 kč, + kauce, + provize

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD
Balkóny Balkon
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti N07253
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný plně vybavený byt 2+kk, plochou 50 m2, který se nachází ve 2. nadzemním patře dobře udržovaného domu v srdci Karlína v ulici Sokolovská.
Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická deska, trouba, digestoř, kávovar). V obývací části najdeme jídelní stůl, židle, pohovku a křeslo. Moderní koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem, toaleta je umístěna samostatně. V ložnici se nachází velká šatní skříň, postel a pracovní stůl. Prostorná vstupní chodba je vybavena praktickým závěsným systémem na oblečení, najdeme zde i technickou místnost s pračkou.
K bytu náleží i balkon.
V místě je výborná občanská vybavenost - obchody, služby, restaurace, pošta, lékárna. V docházkové vzdálenosti od domu je park Karlínské náměstí. Vedle domu je tramvajová zastávka Karlínské náměstí nebo v docházkové vzdálenosti metro Křižíkova.

Měsíční nájem - 23900 Kč, záloha za služby spojené s užíváním bytu 4544 Kč, + elektřina se převádí na nájemníka, kauce, provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH 21%.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že objekt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto objektu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, vyúčtování, dodatky, apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (341)
small left
small right