Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

13 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Energie se přepisují na nájemce
big left
big right
Nemovitost nabízí
Alena Čechová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Metro, MHD, Silnice, Dálnice
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 22 dny
Plocha obytná 24 m²
Elektřina 400 V
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 24 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 413
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Pronájem zařízeného bytu cca 24 m2 ve druhém suterénu v krásné lokalitě Břevnova s možností využívání zahrady. Dispozice bytu: útulná místnost s okny do zahrady je rozdělena na kuchyň s kuchyňským koutem, pracovní část a ložnici; malá předsíň s vestavěnou skříní, koupelna s vanou a toaletou. Na podlahách dlažba a vinyl, nová plastová okna. Vytápění zajišťují akumulační kamna, v koupelně el. žebřík, teplou vodu el. bojler. Byt se nachází v -2. poschodí (celkem -3 poschodí - dům je v kopci) bez výtahu s okny do zahrady. Možno využívat malý sklípek (vejdou se kola...). Byt je kompletně zařízený dle fotografií (nábytek, postel s úložným prostorem, lednice s mrazákem, pračka se sušičkou, skříň...).

Tram. zast. Bělohorská-Drinopol 5 min. pěší chůze, autobus. zastávka smět Strahov cca 5 min. pěší chůze. Metro Malostranská, Dejvická, Hradčanská cca 20 min.

Krásná lokalita - je vhodná jak na procházky, tak na sport. V blízkosti Park Ladronka, Břevnovský klášter, Hvězda, Strahov...

Byt je vhodný pro 1, max. 2 osoby. Energie platí nájemník přímo dodaveteli. Smlouva se uzavírá na dobu určitou s možností prodlužování. Kauce ve výši dvou nájmů + provize pro RK ve výši jednoho nájmu. Vzhledem k tomu, že dosud nebyl vypracován energetický průkaz, inzerujeme do jeho vypracování energetickou třídu G.

K nastěhování od 1.6.2024, po dohodě možná i dříve.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (169)
small left
small right