Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

14 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + 4.000 Kč poplatky, jistota 20.000 Kč a provize

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 11 dny
Plocha celková 34 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 34 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N65233
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.

Popis nemovitosti

Příjemný byt 1+kk s balkonem a parkováním, 10 minut na metro A. Chcete žít na dosah přírody, v čistém novém bytě s balkonem, mít v dobré dostupnosti metro A (Bořislavka autobusem 10 minut) a v ceně nájmu i parkovací místo? Potom je tu pro vás tato atraktivní nabídka hezkého bytu v Rezidenci Velká Brána v Horoměřicích.

Příjemný byt se nachází v moderním domě s výtahem a je orientovaný do vnitrobloku. Vlastní balkon (6 m2) poskytuje po celou sezónu odpočinkový prostor. Navíc máte zajištěné také parkovací místo pár metrů od budovy.

Vkusný interiér je vybaven kuchyňským koutem s myčkou i ledničkou, ventilací, roletami na oknech a velkou vestavěnou skříní v chodbě, jinak je nezařízený. K bytu patří i sklep. Z hlediska energetických nákladů je nemovitost zařazena do kategorie B - Velmi úsporná.

Samotná Rezidence je oceněným architektonickým projektem. Lokalita spojuje kvalitní bydlení s atmosférou venkova s veškerým zázemím v místě (škola, školka, zdravotnická zařízení, obchody, služby) a s velmi dobrou dosažitelností Prahy - autobusem metro A 10 minut, autem letiště Ruzyně 8 minut, Suchdol 3 minuty, Dejvice (Kulaťák) 10 minut.

Cena: měsíční nájemné 14.000 Kč (včetně parkovacího stání) + poplatky 4.000 Kč, jistota 20.000 Kč a provize. Vhodné pro 1-2 osoby. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce dle vlastních kritérií. K nastěhování od 1.8.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right