Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

9 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Cena uvedena vč. právních služeb a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

43 836 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 138 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 138 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 752
Plocha celková 150 m²
Plocha zastavěná 150 m²

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout novostavbu zděného rodinného domu o dispozici 4+kk se zastavěnou plochou 150m2 stojící na pozemku o výměře 700 m2 v nově vybudované rezidenční čtvrti obce Svatý Mikuláš vzdálené 8km od Kutné Hory, 12km od Kolína.
Rodinný dům byl kolaudován v roce 2022. Postaven je v souladu s požadavkem nízkých provozních nákladů - jeho energetická třída je B - velmi úsporná, je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a elektřinu.
Zdícím materiálem byl zvolen Hebel o síle 300mm, je zateplen polystyrenem o síle 150mm, má plastová trojskla, strop je izolován minerální vatou, střešní krytinu tvoří elegantní plechové šablony. V celém domě položeno podlahové vytápění - zdrojem vytápění je tepelné čerpadlo, ohřev teplé vody zajišťuje bojler.
Interiér domu je prosvětlený a dispozičně skvěle funguje.
Při výběru projektu domu kladl stavebník důraz na dispozici domu tak, aby dům splnil nároky na dostatečně velký společný prostor a aby každý člen rodiny rovněž nalezl své zázemí. Hlavní obytná část domu v podobě obývacího pokoje funkčně spojeného s kuchyňským a jídelním koutem je rovněž příjemně propojena se zastřešenou terasou a zahradou. Instalována byla prostorná kuchyňská linka s dostatkem úložných prostor, elektrickou troubou, indukční deskou, digestoří a myčkou.
Koupelna je obložena keramickým obkladem a dlažbou, usazena je vana i sprchový kout, dvě umyvadlové skřínky se zrcadlem a 2.WC.
V domě jsou další tři samostatné neprůchozí pokoje, praktická komora.
Vstupní chodba s prostorem na umístění šatníku a botníku je společně s technickou místností, kde je umístěna vnitřní jednotka tepelného čerpadla, bojler na ohřev vody, příprava na pračku a sušičku a samostatným WC prakticky oddělena od centrální části domu. Interiér domu působí světlým, vzdušným dojmem, zvolené materiály jsou moderní a svěží.
Celý pozemek je oplocen plotem z betonových dílců a majitelům je tak zajištěno soukromí na zahradě i v domě. Na pozemku je umístěna montovaná garáž o rozměrech 5 x 3m a výškou vnitřního prostoru 2,10m kam lze zaparkovat, uložit i zahradní techniku, kola a podobně.
Pro parkování vozidel na pozemku je připravena komfortní zpevněná plocha, kde lze případně postavit zastřešené stání, osazena je vstupní branka a vjezdová vrata s pohonem na dálkové ovládání.
Lokalita je ideální pro rodinné bydlení, vyrostlo zde mnoho novostaveb a většina z nich je užívána rodinami s dětmi. Dostupnost mateřských školek je hladká - v krátké dojezdové vzdálenosti naleznete hned 3 - Svatý Mikuláš (1,4km od domu), v obci Kobylnice (2,1 km od domu) a v obci Nové Dvory (4,8 km od domu) je školka a základní škola do 9. třídy se školní jídelnou. Okolní krajina je idylická, ve Svatém Mikuláši naleznete zámek Kačina se sezónním kulturním programem, blízkou Kutnou Horu, s nabídnou středních škol. Obec Svatý Mikuláš je napojena na pravidelné autobusové linky. V obci se nachází obchod s potravinami, hospoda.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Radinová
Monika Radinová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Radinová
Monika Radinová
zobrazit telefon