Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

21 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

94 336 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet
ID nemovitosti 285
Plocha celková 109 m²
Plocha zastavěná 109 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 229 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 229 m²

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele vám zprostředkujeme koupi rodinného domu 4+1 s garáží pro 2 auta, saunou, 3 koupelnami, pracovnou a prádelnou. Dům se nachází spolu s rozsáhlou, udržovanou zahradou a terasou v městské části Prahy 5 - Slivenec na pozemku o celkové rozloze 551 m2. Dům z konce 90. let minulého století svým současným stavem, a především atraktivním umístěním v klidné lokalitě s okolní zástavbou rodinných domů, skýtá možnost komfortního a klidného bydlení zejména pro rodinu.

Dispozice domu: suterén garáž (cca 40 m2), prádelna, komora, sauna s bazénem a koupelna (cca 37 m2). Přízemí: (cca 82 m2): zádveří, chodba se schodištěm, obývací pokoj, kuchyň se spíží, pracovna a samostatné WC. Druhé patro (cca 69 m2): ložnice se dvěma šatnami, druhá ložnice se samostatnou koupelnou a WC a další samostatná koupelna s vanou a WC, balkón (cca 2 m2). Vytápění domu: podlahové vytápění v kombinaci s elektrickými radiátory. Současně je možné dům částečně vytápět krbem umístěným v obývacím pokoji, který je opatřen tepelným rozvodem do několika částí domu. Přízemí a druhé patro je také vybaveno kvalitními klimatizačními jednotkami. Udržovaná zahrada se vzrostlými okrasnými keři a stromy je situována kolem celého domu. Klidová část spolu s pergolou a terasou se nachází v zadní části zahrady.

Unikátní poloha domu zajišťuje veškerý komfort i z hlediska občanské vybavenosti (autobus cca 1 min., tramvaj (zastávka Slivenec) cca 15 min., autem do centra Prahy cca 15 min., Letiště Václava Havla (cca 15 min. autem) a nájezd na městský okruh se nachází cca 2 min. Lokalita nabízí také mnoho volnočasového a sportovního vyžití. V pěší vzdálenosti se nachází 3x MŠ, 1x ZŠ, dva obchody, pošta, tři restaurace, dvě dětská hřiště, tenisová hala a mnoho dalších služeb. Sportovní a relaxační vyžití nabízí zejména Přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj a Přírodní rezervace Homolka, obojí v docházkové vzdálenosti. Aquapark se nachází v dojezdové vzdálenosti (cca 5 min.).

Obec také protíná několik turistických a cyklistických tras vedoucích do okolních přírodních památek, zejména pak Přírodní park Prokopské a Dalejské údolí a CHKO Český Kras. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím předložen, proto uvádíme Energetickou náročnost budovy třída G mimořádně nehospodárná. Koupi nemovitosti je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (214)
small left
small right