Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ladislav Sýkora

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105078
Stav nemovitosti Bezvadný
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 170 m²
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám velmi zajímavou nemovitost na Praze 8 Čimice v ulici Libčická. Jedná se o vícegenerační rodinný dům se dvěma separátními byty, s možností vestavby třetího, nemluvě o dalších možnostech vyplývajících z možností v místě vzhledem k velikosti pozemku a kategorizaci dle územního plánu.

Celkový pozemek včetně zastavěné plochy a nádvoří o velikosti 728 m2 je umístěn mezi dvěma ulicemi Libčická a ulicí Mlazická, v podstatě tedy nabízí dva separátní vstupy.

Možnost parkování na vlastním pozemku.

Užitná plocha domu je cca 170 m2 s vydaným stavebním povolením k rozšíření na 230 m2.

Na každém podlaží bytová jednotka o dispozici 2+kk a velikosti cca 60 m2. Oba byty jsou vybaveny moderní kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů, pračkou a moderním nábytkem, který je součástí prodeje nicméně v případě nezájmu o vybavení je reálné ho vyklidit.

Dům prošel částečnými avšak razantními rekonstrukcemi zahrnujícími nové inženýrské sítě (elektřina v mědi, vodoinstalace a odpady v plastu), plastová okna s trojskly, nový plynový kondenzační kotel, zajištění rychlého ohřevu vody bez větší časové prodlevy další byly estetické a kvalitativní zásahy viditelnými dle foto prezentace.

IS: vodovod, kanalizace, elektřina, plyn
PENB nebylo zatím vlastníkem dodáno proto uvádíme kategorii G.

Pěkné, klidné místo vedle zdravotního střediska, základní školou a mateřskou školou a zastávkou bus směr metro linky C či linky B cca 100 m od domu. 400 m od domu přírodní park Drahaň - Troja (s turistickými cestami), rozprostírající se až k Vltavě. Cca 1 km supermarket. Možnosti rozličného sportovního vyžití.

S případným vyřizováním dotace či hypotečního úvěru vám rádi pomůžeme prostřednictvím s námi spolupracujících profesionálních společností.
Vzhledem k místu, citlivé vnitřní rekonstrukci a možnostem, jenž místo dle územního plánu nabízí doporučujeme, jak k bydlení, tak k případnému investičnímu záměru. Doporučujeme.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105078.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (213)
small left
small right