Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

9 988 862 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

43 831 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 106 m²
ID nemovitosti 647891
Stav nemovitosti Rozestavěný
Plocha zastavěná 55 m²
Datum vložení před 13 dny
Plocha celková 215 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Michelle Reality Vám nabízí exkluzivní prodej nadstandardního řadového rodinného domu 4+kk s vlastní zahradou. Součástí každé jednotky jsou dvě parkovací stání v uzavřeném areálu.

V přízemí domu naleznete prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, technickou místnost a koupelnu vybavenou umyvadlem, WC a sprchovým koutem. V patře se nachází ložnice s francouzskými okny, dva pokoje a koupelna s vanou, umyvadlem a WC.

Dům je vybaven špičkovým teplovodním podlahovým vytápěním s kondenzačním kotlem, keramickým komínem s přípravou pro krb a interiérovými dveřmi o výšce 2100 mm. V obývacím pokoji jsou instalována posuvná panoramatická okna s výstupem na zahradu. Dále je připraveno místo pro venkovní žaluzie s podomítkovými kastlíky, rozvody pro kamerový systém a alarm, a také příprava na fotovoltaické panely. Interiér je doplněn zátěžovými laminátovými podlahami, obklady a dlažbami ve formátech 60x60 cm a 30x60 cm, moderní závěsnou sanitou, dvojitými protihlukovými stěnami mezi jednotlivými domy a vnitřními schody s protihlukovou úpravou. Kuchyňské rozvody jsou provedeny dle návrhu interiérového architekta.

Každý dům disponuje předzahrádkou a dvěma parkovacími místy v uzavřeném areálu. Energetická třída B (téměř na hranici A) zaručuje velmi úsporné bydlení.

Nabízíme bydlení bez kompromisů v nově vznikající čtvrti Mořina, v nízkoenergetických domech postavených nejmodernějšími technologiemi s důrazem na každý detail. Projekt RD Mořina kombinuje vesnický styl domů s moderními prvky a technologiemi v chráněné lokalitě.

Doporučujeme osobní prohlídku. Cena domu je v předprodeji snížena pro první tři klienty. Dokončení výstavby březen 2025.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte. Ev. číslo: 647277. Bližší informace Vám sdělí Miloš Slavíček, 733 229 897, slavicek@dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miloš Slavíček
Miloš Slavíček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miloš Slavíček
Miloš Slavíček
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit