Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Petra Hrabě Dusilová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Studna kopaná, Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 220878
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 114 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení 2. února 2024
Plocha obytná 227 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 227 m²

Popis nemovitosti

Toužíte po prostorném domě s velkou zahradou, který si můžete dokončit dle vlastních potřeb, případně využít jako vícegenerační? Navíc v obci s perfektní dostupností Prahy i dalších měst? Pak je tento rodinný dům s dispozicí 6+1 a celkovou výměrou 227 m2, v malebné obci Klučov u Českého Brodu, ideální volbou.

Samostatný rodinný dům stojí uprostřed prostorné zahrady o výměře 1106 m2, kterou zkrášlují a před pohledy z ulice kryjí vzrostlé stromy a keře.

V roce 2015 byla započata celková rekonstrukce tohoto prvorepublikového domu. Ve vyvýšeném přízemním patře je nová kuchyně s linkou plně vybavenou všemi spotřebiči, velký, západně orientovaný obývací pokoj, prostorná ložnice s kouzelnou pracovnou umístěnou před velkým oknem s nádherným výhledem do přírody východním směrem, koupelna s vanou, samostatné WC, hala a spíž.
V 1. patře je před dokončením vestavba dalších 3 pokojů, pracovny a koupelny. V pokojích zbývají dokončit omítky s výmalbou, podlahové topení a krytiny, interiérové dveře, zapojení zásuvek a svítidel, vstup na půdu. Hotové jsou veškeré rozvody, interiérové zdivo a plastová okna. V delším časovém horizontu rovněž venkovní omítka a okapy.
Dům je částečně podsklepený. Po dokončení patra bude celková dispozice 6+1 s pracovnou a 2 koupelnami.

Vytápění domu je řešené tepelným čerpadlem, dům je napojený na vodovod a kanalizaci, má i vlastní studnu s užitkovou vodou. Rovněž má kvalitní internetové připojení, umožňující práci z domova.
Na zahradě stojí praktický zahradní domek, je tu zahradní jezírko, zahrada má jediné sousedy.

Malebnou vinařskou obec Klučov spojuje trať S1 s Českým Brodem (1 zastávka), Prahou (35 minut do centra) a Kolínem. Nedaleko je i nájezd na D11. V obci je samoobsluha, školka, knihovna, sokolovna, dobrovolní hasiči, cyklostezka, naučná stezka či vyhlášený vinný sklep. Supermarkety, kino, škola či gymnázium jsou ve 3 km vzdáleném Českém Brodě.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right