Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč. provize a právního servisu, včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

24 090 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 45 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 48 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 59199
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodej velice zajímavého souboru parcel v atraktivní lokalitě v obci Petrov, která se nachází v okrese Praha-západ, poblíž řeky Sázavy, 25 kilometrů jižně od centra Prahy a čtyři kilometry západně od města Jílové u Prahy.

Jedná se celkem o 4 parcely se značným potenciálem: celková výměra je 1.476 m2, z čehož zastavěná plocha je nyní 48 m2. Zde stojí stávající objekt – zděná chata z 1. pol. 20 století s částečným podsklepením a krytou dřevěnou verandou. Ostatní pozemky tvoří funkční celek zahrady kolem této chaty. Celá plocha pozemků je uspořádaná do tvaru písmene L, a svažitá k jihu, tedy směrem k řece. Velkou výhodou je skutečnost, že celá zahrada je přístupná jak ze severu z ulice Dluouhá, tak z jižní strany z ulice Ke Stráni, kde je ostatně umístěn vjezd do garáže. V lokalitě jsou přístupné komplet sítě: voda, elektřina, kanalizace.

Tato nemovitost jistě zaujme zájemce, který hledá klidné vyžití na prostorné zahradě, a stávající chatu si jen drobně upraví, nebo zájemce, který má v plánu stavět rozsáhlejší objekt k bydlení. Případně pro kohokoliv, kdo chce mít na pozemku dost prostoru třeba pro spojení bydlení s podnikáním.

Petrov u Prahy je bez pohyby atraktivní nejen svojí lokací poblíž hlavního města, ale rovněž nádhernou okolní přírodou. Dopravní dostupnost je vynikající: vozidlem se lze ku Praze vydat buďto na východ přes Jílové a dále Jesenici, nebo západně přes Davli a potom severně na Zbraslav. Nezanedbatelnou výhodou je i vlaková zastávka vzdálená 10 minut pěší chůzí (doba jízdy vlaku na Hlavní nádraží v Praze: 50 minut).

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right