Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

63 375 750 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
Artem Saykin

278 089 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 46 945 m²
ID nemovitosti 357914
Plocha užitná 46 945 m²
Datum vložení 27. ledna 2023

Popis nemovitosti

Nově nabízíme (nezasíťované) pozemky o celkové výměře 46 945 m2, které jsou z většiny vedeny jako stavební. Nachází se přímo u aktuální pcherské zástavby. Dle územně plánovací informace je na pozemcích možné postavit jako hlavní využití: bydlení v rodinných domech – venkovské. Na vyžádání vám rádi zašleme aktuální územně plánovací informaci, která byla vypracována místně příslušným stavebním úřadem.

Přípustné využití pozemků je: stavby pro rodinné bydlení s užitkovými zahradami, stavby pro obchod, veřejné stravování, zahradnictví, služby pro drobnou výrobu sloužící pro obsluhu území, stavby pro kulturu, školství, zdravotnictví a sociální péči, stavby pro dočasné ubytování, stavby pro sport, izolační zeleň, veřejná zeleň, parky, zahradní bazény.

Podmínky prostorového uspořádání: Zastavěná plocha nepřesáhne 50% zastavěného stavebního pozemku, velikost stavebních pozemků nebude menší než 600m2, stavby nepřesáhnou dvě nadzemní podlaží s podkrovím bez půdní nadezdívky, Zástavba rodinných domů bude provedena samostatně stojícími domy.

Odkaz na územní plán obce: https://www.obecpchery.cz/uzemni-plan

Přístup je po obecní komunikaci. V obci jsou všechny sítě – plyn, kanalizace, vodovod, elektřina. Budoucí kupující si však bude muset zřídit napojení po vlastní ose.

V případě zájmu se nám neváhejte ozvat pro zaslání dalších informací. Pozemek je volně přístupný a prohlídka je tak možná kdykoliv se vám to bude hodit.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right