Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 790 000 Kč

C

Úsporná

21 018 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105254
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 78 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 6.

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám představuji nabídku prodej bytu o dispozici 4+KK po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v 8. nadzemním podlaží panelového domu po kompletní revitalizaci v žádané lokalitě kladenských Kročehlav. Byt je dispozičně řešený vstupní předsíní, ze které je vstup do dvou severně orientovaných ložnic, samostatné toalety a koupelny, která je vybavena umyvadlem, vanou, koupelnovým nábytkem a je zde dostatek prostoru i na pračku a sušičku. Dále se z předsíně vstupuje do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který svým obyvatelům poskytuje dostatek prostoru pro společné chvíle a relaxaci. Z obývacího pokoje je vstup do třetí ložnice bytu. Majitelé mají dále k dispozici komoru na chodbě a sklepní kóji.
V okolí domu je kompletní občanská vybavenost, v docházkové vzdálenosti do pěti minut je autobusová zastávka MHD se skvělým spojením po celém Kladně, ale i do pražské metropole. Parkování je volné bez parkovacích zón. Autem je nájezd na dálnici D6 a D7 v dojezdové vzdálenosti do deseti minut. V okolí domu je k dispozici několik supermarketů, OC Oáza, Stop Shop a několik dalších. Vlakové nádraží se skvělým spojením do Prahy i okolních měst je v docházkové vzdálenosti do 15 minut.
V okolí je také celá řada možností trávení volného času nejen v přírodě. Pokud potřebujte vyřešit financování bytu, žádný problém, naši finanční poradci vám najdou tu nejlepší nabídku financování přesně podle vašich potřeb. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105254.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (11)
small left
small right