Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

17 069 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Vlastní ČOV
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 75 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 249 m²
ID nemovitosti 389059
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.

Popis nemovitosti

Dovoluji si vám nabídnout velmi pěkný a prostorný byt 3+kk s velkým potenciálem využití. Byt se nachází ve 2. podlaží starší ale dobře udržované budovy se zahradou. Velkým benefitem bytu je také půdní prostor o ploše 107m2 (v osobním vlastnictví), který je situovaný přímo nad touto jednotkou a je již zahrnutý do kupní ceny bytu! K půdě vede plnohodnotné schodiště, v části půdy je vybudovaná místnost s vikýřem, část se nachází v místě zkosení střechy. Prostory lze upravit na samostatnou bytovou jednotku a využívat např. jako investiční byt nebo je propojit s bytovou jednotkou ve 2.podlaží a vytvořit tak velkorysý mezonet.

Samotný byt prošel vkusnou rekonstrukcí. Prostorové uspořádání jednotlivých místností je nejlépe patrné z půdorysu ve fotogalerii. Celý byt působí velmi vzdušně, zároveň však úžasně útulně a zajišťuje příjemný klid. Byt je vytápěn elektrickým kotlem (stropy jsou zateplené, což výrazně snižuje náklady na topení) a dalším velkým benefitem jsou i krbová kamna v obývacím pokoji.

K bytu dále patří i veliký sklep a sdílené prostory uzavřeného dvora a zahrady. Ve dvoře je možné parkovat, zadní zahradu je možné využívat s ostatními vlastníky bytů dle vzájemné dohody a dle potřeb.

Obec Strenice nabízí velmi příjemné a klidné bydlení obklopené přírodou a zároveň skvělou dostupnost do Mladé Boleslavi (7km jihozápadně od Mladé Boleslavi, pouhých 15 minut jízdy autem). Tuto nemovitost vám mohu vřele doporučit.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Michaela Motyčková
Ing. Michaela Motyčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Michaela Motyčková
Ing. Michaela Motyčková
zobrazit telefon