Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 999 990 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

30 716 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105243
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 60 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 7.

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji slunný byt v dispozici 3+kk o výměře 54m2 + lodžie 6m2. Byt se nachází v 8.NP panelového domu s výtahem v ulici V Štíhlách. Výhodou je i blízkost Kunratického a Krčského lesa a Modřanské rokle, kde je možné se věnovat aktivní i pasivní relaxaci.
Byt se skládá z předsíně, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vchodem na velkou lodžii, dvou samostatných neprůchozích ložnic, koupelny s vanou a toaletou. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (varná deska, mikrovlnná a horkovzdušná trouba, myčka). Předsíň je vybavena velkou vestavnou skříní. V místnostech je dlažba a plovoucí podlaha. K bytu patří také komora, která se nachází ve stejném podlaží jako byt.
V lokalitě je kompletní občanská vybavenost. Dům se nachází nedaleko obchodu Lidl, blízko je pošta i bankomat a další samostatné obchody, do Obchodního centra Novodvorská je to cca 15min. Chůze. V okolí jsou školy a školky, ordinace lékařů i velká zdravotnická zařízení IKEM a Thomayerova nemocnice. Velkým plus je množství zeleně, dětská hřiště a také sportovní areály Domyno kde najdete mnoho sportovišť. Pokud budete chtít jsou Vám zde k dispozici i různé restaurace.
Dopravní dostupnost je velmi dobrá. Autobusová zastávka se nachází cca 2 minuty pěšky od domu a odtud je to jen pár zastávek na stanici metra Kačerov. V budoucnu bude nedaleko stanice metra trasy D, která se už začíná realizovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105243.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zuzana Kouklová
Zuzana Kouklová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zuzana Kouklová
Zuzana Kouklová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti