Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Ondřej Černovický

30 672 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Podkroví
ID nemovitosti 6701
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 85 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Byt v posledním podlaží cihlového komorního domu z roku 2004, který nabízí velmi solidní plochu. 85 m2 a k tomu dalších 8 m2 ve sklepě, celkem tedy 93 m2. Dispozice 3+1 nadchne především ty, kdo nefandí kuchyním spojeným s obývákem a ti z vás, kdo chtějí něco víc než jen rovné kostičky, uvítají zase umístění v podkroví se šikminami. To také znamená, že vám nikdo nebude lítat nad hlavou a vedle vás bude jediný soused.

Obývací pokoj s oknem na sever nabízí 20 m2, oddělená kuchyně s jídelnou pak 17 m2. Prostor lze propojit, nicméně oddělná dispozice těží z benefitu, která umožňuje samostatný provoz obou částí bytu. A to skutečně zcela odděleně - do obou místností jsou samostatně dveře z chodby, obývák tak klidně můžete zcela oddělit.

Hlavní ložnice s oknem na jih nabízí 17 m2, menší 9 metrový dětský pokoj je pak umístěný ve štítu domu - tedy bez šikmin. Opravdu velká chodba umožnila vestavění objemné šatní skříně, kterou při vstupu doplňuje ještě druhá. Koupelna s rohovou vanou a místem pro pračkou je od toalety oddělná, ta se nachází hned u vstupních dveří do bytu.

V domě se nachází pouze 12 bytových jednotek, takže se nejedná o žádnou králíkárnu, ale bytový dům s komorním charakterem. Uvnitř vás zaujmou například skutečně prostorné chodby nebo široké schodiště, výtah k dispozici však není. Lokalita 14 bytových domů je vzdálená necelé 4 km od metra Zličín a zhruba 500 metrů od vlaku v Rudné, což zajišťuje skutečně bezproblémovou dopravní dostupnost. Pokud vás zajímá plánek, výše poplatků či další informace, rád vám poskytnu odkaz na web nabídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right