Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 350 000 Kč

E

Nehospodárná

  • kompletní cena vč. provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

32 251 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 50 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 9256
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 4.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 26. října 2023
Plocha obytná 49 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Rádi Vám představujeme naši novou nabídku kompletně zařízeného družstevního bytu 2+kk o ploše 49 m² + sklep 2m2, situovaného v oblíbené a tiché části Prahy - Holešovice, v ulici Janovského 20. Byt, který byl vytvořen jako nástavba domu před 15 lety. Byt je připraven rovnou k nastěhování bez nutných investic. Máte možnost projít si bytem díky Virtuální prohlídce, která je umístěna v prezentaci.

Bytové družstvo vlastní v domě 7 jednotek ze kterých plyne pasivní příjem. V případě budoucího prodeje těchto podílů ( po schválení na členské schůzi) získává člen družstva peníze. Naopak v případě nákupu další jednotky získává družstvo další pasivní příjem a snížení tak celkových nákladů na provoz domu. Tento benefit nenajdete u žádného družstva v Praze. Současně je v bytovém fondu naspořena dostatečná částka pro nákup další investiční nemovitosti, která bude generovat další pasivní příjem. Toto je hodnota, kterou společně s nákupem tohoto bytu kupujete.

V bytě je kombinace dřevěných parket s dlažbou. Jeden unikát se v bytě nachází a tím je umístění aquária, které slouží nejen jako zdroj denního světla v koupelně, ale i jako útulný designový prvek v obývacím pokoji. Okna (dřevěná) s výhledem na tichý vnitroblok, která budete moci mít otevřena kdykoliv si vzpomenete.

Dům prošel nedávno kompletní rekonstrukcí a v dohledné době nejsou plánovány žádné další opravy. K bezpečnostním prvkům patří kamerový systém a k relaxaci slouží zahrada s venkovním posezením v rámci vnitrobloku domu. K bytu také náleží sklepní kóje o velikosti 3 m².

Vytápění bytu zajišťuje plynový kotel, kterým si vy osobně rozhodujete jak vysoké budou Vaše měsíční náklady. Náklady měsíční bytovému družstvu činí: 1.910,-/měsíc včetně fondu oprav 674,-kč

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Břečka
Milan Břečka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Břečka
Milan Břečka
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti