Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

29 263 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Příjezdy Beton, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 291
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Skeletová
Parkování Garáž
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 51 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám byt o dispozici 1+kk (2+kk), který se nachází v čerstvě dokončené novostavbě od skandinávského developera YIT, konkrétně v projektu KOTI, v lokalitě Červená báň, Praha 8 - Libeň. Byt o celkové užitné ploše 50,5 m2 (jednotka s balkónem 36,5 m2 + sklep 2 m2 + parkovací stání 12 m2) se nachází ve 4. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Dům byl postaven s důrazem na nízké provozní náklady, energetická náročnost B, díky tomu se za bytovou jednotku platí nízké poplatky.

Byt je částečně zařízen moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (trouba, myčka, indukční deska, lednice, odsavač par) a dále prostornou vestavěnou šatní skříní. Byt je realizován ve vysokém standardu, plastová okna s trojskly, elektricky ovládané předokenní žaluzie, odolné podlahy s imitací Dubu a saténovým lakem, bezpečnostní dveře zn. NEXT, interiérové dveře zn. SAPELI, obklady a dlažby RAKO. Byt i přes relativně malou obytnou plochu má dostatek úložného prostoru a je snadno upravitelný na dispozici 2+kk (viz. přiložené půdorysy), díky tomu je tento byt vhodný pro páry i jednotlivce, kteří ocení moderní a útulné prostředí. Byt je velmi slunný, orientace na Jihovýchod, ale díky výborné izolaci, oknům a předokenním žaluziím nebudete mít v bytě nikdy horko nebo zimu. Výhled z oken a balkónu je situován do vlastní okrasné zahrady, která je přístupná jen obyvatelům jednotek v projektu KOTI. V rámci vlastního pozemku je navíc zřízeno oplocené dětské hřiště. V kupní ceně je zahrnuta odměna zprostředkovatele, sklep i garážové stání v zakladačích, které jsou dimenzované i na velké SUV.

Rozvinutá síť tramvajových a autobusových linek usnadňuje dopravu přímo do centra města či na stanice metra “B“ - Palmovka a “C“ - Prosek. Lokalita čítá hned několik mateřských a základních škol, gymnázium i vysokou školu, dále také dětská hřiště. Samozřejmostí jsou i důležité veřejné služby – pošta, městský úřad, poliklinika nebo Nemocnici Na Bulovce. V okolí se nachází velké množství obchodů, restaurací, kaváren, kam budete moci vyrazit za potřebnými nákupy stejně jako za klidným posezením s rodinou či přáteli.
Nechybí ani příležitosti pro aktivní trávení volného času. Na kole či na bruslích se lze napojit na oblíbené cyklostezky vedoucí podél Rokytky nebo podél Vltavy do Troje a Stromovky. Na dlouhé procházky přírodou se dá vydat do spousty parků, například Pod Korábem či k Pekařce – studánce pojmenované po bývalé vinici a zaniklé usedlosti, i do přírodní památky Proseckých skal s několika vyhlídkami. Můžete také vyrazit k Vltavě kolem půvabného rokokového libeňského zámku do Thomayerových sadů s naučnou stezkou, vyhlídkou a dětským hřištěm. O adrenalinové zážitky se postará lanový park nebo bobová dráha. Milovníci kultury si přijdou na své ve zdejším oblíbeném Divadle pod Palmovkou.

Nebojte se zastavit a prozkoumat toto skvostné bydlení a domluvte si s našimi makléři prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Nováček
Jaroslav Nováček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Nováček
Jaroslav Nováček
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti