Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně všech poplatků RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

28 478 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 790
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Datum vložení před 22 dny
Plocha užitná 32 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi krásný, světlý byt po rekonstrukci, o dispozici 1+kk a užitné ploše 32 m², na jedinečném místě na Žižkově, v ulici Roháčova. Kompletní rekonstrukce bytu i celého domu proběhla v roce 2023. K bytu patří sklep o velikosti 3 m². Byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak jako investiční příležitost.

Byt se skládá ze vstupní chodby, koupelny se sprchovým koutem, pračkou a toaletou a hlavní místnosti. Ta je vizuálně rozdělena na část jídelní/obývací a spací. Samozřejmostí je nová moderní kuchyňská linka. Okna v místnosti jsou vybavena roletami a orientovaná na jih, což přes den zajišťuje v bytě spoustu světla. Ve vstupní chodbě je zařízená nová vestavěná skříň.

Byt se nachází ve 3. patře (4. NP) cihlového domu s výtahem. Vytápění bytu je zajištěno elektrickým kotlem přímo v bytě, díky čemuž platíte jen opravdu reálnou spotřebu. Byt i dům prošly rozsáhlou rekonstrukcí včetně rozvodů, nových dřevěných oken, společných prostor, výtahu atd.

Byt je aktuálně pronajatý a je možné při koupi bytu převést aktuální nájemní smlouvu se spolehlivým nájemníkem. V případě koupě za účelem vlastního bydlení, bude nájemní smlouva vypovězena.

Lokalita nemovistosti je ideální. Nemovitost se nachází v klidné ulici historické čtvrti Žižkova. Pouhých pár metrů od domu se rozprostírají parky Parukářka a Vítkov. V bezprostřední blízkosti se nachází zastávky autobusů a tramvají, které umožňují přístup do centra města během několika minut. Supermarket Lidl je pár minut chůze. V okolí se nachází mnoho kaváren, barů a hospůdek, které svou přátelskou a jedinečnou atmosférou vytváří pravé kouzlo Žižkova.

PENB nebyl dodán, proto prozatím uvádíme třídu G.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze ji tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Černý - recepce
Petr Černý - recepce
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Černý - recepce
Petr Černý - recepce
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti